mark_kolster

Mark Kolster

Bloemen & Berners

Mijn ouders fokten vanaf 1970 al Hollandse Herders. Mijn zus doet dat nog steeds. Al meer dan 50 jaar is kynologie en de ontwikkeling ervan het gesprek van de dag binnen de familie. Samen met Nicole hebben we de passie voor Berners opgepakt en kiezen we ervoor om kleinschalig en kwalitatief hoogwaardige Berner Sennen pups voort te brengen.

Speciaal voor onze hobby zijn we vanuit de randstad landelijk gaan wonen net over de grens in België. Daar genieten we van onze roedel en de natuurlijke omgeving waar onze honden zich vrij kunnen bewegen.

Naast mijn passie voor Berners heb ik diverse ondernemingen in de bloemen retail opgebouwd.

Nicole Ollivier

Van teckels naar Berners

Van kleins af aan ben ik grootgebracht met honden. Ik was enigs kind in ons gezin en had dus geen broers of zussen. Daarom brachten mijn ouders op mijn 7e verjaardag een teckel pup voor mij mee. Deze teckel was voor mij een broer en zus tegelijk en zo ontstond mijn liefde voor honden.

Later hebben we in ons gezin gekozen voor een wat groter formaat hond, namelijk de Berner Sennen hond. Het was liefde op het eerste gezicht, en dat is het nog steeds!

Ik zorg er met name voor dat onze honden in een huiselijke, familiaire en sociale omgeving op kunnen groeien, zonder hokken en hekken.

Onze faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat onze pups in een huiselijke en vrije sfeer opgroeien, zoveel mogelijk zonder hekken en kooien. Hierdoor kunnen ze zich vrijuit bewegen en ontwikkelen ze sterke botten en spieren.