Geboortedatum: 22-05-2021

Nacho

Een rustige pup in het nest die altijd een afwachtende houding had.

We kozen daarom voor een gezin die hun eerste hond in huis namen.

Nacho’s baasjes vertellen:

Nacho in 3 woorden

Nacho wil niets liever dan de hele tijd geknuffeld worden. Hij is ook altijd in je buurt en je merkt dat zijn gezinnetje alles voor hem betekent. Naar anderen toe is hij heel zacht en lief.

Rustig

Nacho is een rustige hond. Hij houdt erg veel van spelen en wandelen. Maar drukke situaties zal hij eerder uit de weg gaan. Dan kijkt hij gewoon toe vanaf een afstandje.

Grappig

Nacho kan ook een ontzettende clown zijn als hij aandacht wil. Dan gaat hij iets geks doen, zodat je niet anders kan dan met hem lachen of naar hem toe gaan.

De begeleiding is super

Nacho is onze allereerste pup en Berner Sennen. Na heel wat zoekwerk en online vragenlijsten invullen kwam voor ons de Berner Sennen als ideale hond uit. Een grote, lieve gezinshond die niets liever wil dan bij zijn gezinnetje zijn en het fijn vindt om er met zijn allen op uit te trekken.

Via de Berner Sennen vereniging VBSH zijn wij in contact gekomen met Mark en Nicole. Na een uitgebreid telefoongesprek zijn wij bij hen op bezoek gegaan om elkaar beter te leren kennen.

Voor ons was dit bezoek ook meteen goed om te kijken waar en hoe de honden leven en hoe de pups opgroeien. Wij moesten zelf als potentiële baasjes ook een soort sollicitatieprocedure doorlopen. Dat vonden wij alleen maar positief en dat bevestigt waar zij voor staan.

Ze houden met hart en ziel van al hun honden en zoeken de perfecte baasjes voor hen.

Toen de pups geboren werden, zijn wij meermaals op bezoek gegaan. Je krijgt uitgebreid de tijd om met hen kennis te maken en te spelen. Zij kijken ondertussen ook mee welke pup het beste bij je gezinssituatie zou passen. 

Toen de pups het nestje mochten verlaten begon het pas echt. De eerste keer zo’n pup in huis, was me dit een uitdaging.
Gelukkig hadden Mark en Nicole de groepsapp met alle baasjes opgericht en konden we op die manier al onze vragen stellen en met elkaar in contact blijven.

Ook Mark en Nicole staan altijd voor je klaar. Heb je vragen, weet je even geen raad met een bepaalde situatie, niets is te veel voor hen.

Je krijgt ook regelmatig advies over groei, voeding, verzorging en nog veel meer.

Wij zijn hen heel dankbaar voor het contact en de begeleiding.