Geboortedatum: 22-05-2021

Nina

Pupje Nina had in het nest een roze halsbandje en klom over alles en iedereen heen om haar doel te bereiken. Toen ze wat groter werd, liet ze zich letterlijk op de reutjes vallen om te komen waar ze moest zijn. Een echte doorzetter dus, die goed van zich af kon bijten. Een meisje naar ons hart.

Een echte kleine doorzetter die goed van zich af kon bijten. Hierdoor was de keuze voor de plaatsing snel gemaakt. We kozen voor een actief gezin met oudere kinderen.

Nina’s baasjes vertellen:

Nina in 3 woorden

Nina is altijd superblij om je te zien. Hoe vaak je ook op een dag naar beneden of thuis komt. Ze is daarnaast ook gek op zachtgekookte eitjes.

Intelligent

Nina begrijpt het heel goed als je iets aan haar vraagt. Zeker voor een snoepje doet ze alles.

Prachtig

Nina heeft een prachtige tekening en een mooie glanzende vacht. Ze is een mooie slanke Berner die zich snel en behendig kan voortbewegen.

Stoere slanke meid

Nina was bij de geboorte gelijk al een hele stoere meid. Niet voor niets is ze naar het nichtje van Nicole vernoemd: Nina. Nicole’s nichtje Nina is net als de pup wat klein van stuk, maar niet voor de poes met haar passie voor Kickboksen.

Pupje Nina had in het nest een roze halsbandje en klom over alles en iedereen heen om haar doel te bereiken. Toen ze was groter werd, liet ze zich letterlijk op de reutjes vallen om te komen waar ze moest zijn. Een echte doorzetter dus, die goed van zich af kon bijten. Een meisje naar ons hart.

Nina zocht als een van de eerste pups contact met ons en was super sociaal. Nina kon zeker haar mannetje staan en was direct al een echte knuffelbeer. Nina maakt nu alweer 2 jaar deel uit van ons fijne gezin waar ze alle liefde en aandacht krijgt. We zijn erg trots op haar.

We zijn zo blij met het contact en de begeleiding van Mark en Nicole, dat we binnenkort een pup uit het nest van Saar en Denzel nemen.