Geboortedatum: 22-05-2021

Nick

In het nest was Nick de kleinste van het stel. Door zijn broers en zussen werd hij regelmatig aan de kant geschoven. Hierdoor moesten wij hem soms helpen om bij Saar te kunnen drinken.

Zijn zachtaardige karakter kwam in de gedragstests steeds naar voren. Nick was geduldig, afwachtend en niet dominant. We hebben Nick daarom bij een jong gezin geplaatst met 2 kinderen van 13 en 11, die hun eerste hond namen.

Nick’s baasjes vertellen:

Nick in 3 woorden

Nick is een echte hartendief. Door zijn lieve karakter wekt hij al snel vertrouwen bij iedereen, ondanks dat hij zo groot is.

Rustig

Nick is een rustige hond die graag bij ons is. Kinderen die bang zijn voor honden weet hij altijd toch te overtuigen om hem te komen aaien.

Knuffel kont

Nick wil het liefst de hele dag knuffels. Hij kan ook prima alleen zijn, maar als de baasjes in de buurt zijn dan eist hij zijn knuffelmomentjes zeker op.

Onze eerste hond in het gezin

Nick is onze eerste hond. We hadden al 2 Heilige Birmaanse katten, maar wilden ook graag een hond erbij zodat we met het gezin er lekker op uit konden om mooie wandelingen te gaan doen. Na behoorlijk wat onderzoek online kwamen we voor onze wensen bij het Berner Sennen ras uit. Een echte grote gezinshond, die goed om kan gaan met kinderen en die op ons erf een oogje in het zeil houdt.

Mark en Nicole hebben ons enorm geholpen in het hele traject voor onze eerste hond. Veel meer dan we in eerste instantie bij een fokker verwacht hadden. We zijn bij hen thuis op bezoek geweest om te kijken waar de pups opgroeien. Intussen werden er veel vragen aan ons gesteld over ons, ons huis en wat wij van een Berner Sennen pup verwachtten. Hierdoor kregen we echt het gevoel dat Mark en Nicole het beste met hun pups voor hebben en echt de juiste baasjes willen koppelen aan de juiste pup.

Ook nadat we Nick hadden opgehaald zijn ze altijd erg betrokken gebleven en vragen regelmatig hoe het met hem gaat. Regelmatig krijgen we nuttige tips over groei, voeding, verzorging, teken en nog veel meer. Super handig!